Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A shakes and fidget-The game-újítások

-Italok
Szóval igen.Az italokba is beleturkátak egy kicsit.Mostantól az italok nem egy adott értelem,erő ügyesség,kitartás,szerencse mennyiséget adnak hanem százalékban adja meg a képességünket.A legkisebb ital 10%,a közepes 15%,a legnagyobb 25%-kal növelni meg a kívánt képességpontunkat.Így sokkal töbet tol rajta,mintha csak egy adott mennyiséggel tolná meg.Ezzel kicsit megkönnyebbítették a kazamatázást.És ami eddig nem volt: 3 napig tart 1 ital,valamint lehet egymásra rakni őket.3.
-Gombakatapult
A gombakatapult a céhben található meg a kard és a pajzs mellett balra.5 gombába kerül,és (bár nem tudom,de gondolom) nagyot sebez.Félreértés ne essék,céhkasszából vonja le az 5 gombát,nem pedig arról aki rányomott.
3 lövedék fér bele 1 katapultba,és a csatákon lehet csak használni.
Ha 2 csatád van egy nap pl. 19:14 , 20:56 értelemszerűen az elsőre fogja elhasználni.
4.
-Apróbb fejlesztések
-Minden nap első küldetése gombát ad.

-Az arénában több aranyat lehet zsákmányolni.

-Könnyítettek a 45.céhkazamatákon fölfelé.

-Nem lehet megtámadni olyan másik gyengébb céhet, amelyik 3000 becsületpontnál többel van lemaradva.

-Az inaktív karakterek a védekezésben a korábbi 50 %-os életpont helyett csak 10% HP-val vesznek részt, vagyis erősen csökken a jelentőségük a védekezésben.

-A gyűjtőalbumban, ha az egyes kategóriákat jelző kis "fülecskék" fölé viszed az egeret, akkor kiírja, hogy abból a kategóriából hány százalékot szereztél meg.

-A városőr jelzi azt is, hogy mikor fog lejárni a munka (hátha valaki nem tudja kiszámolni, hogy ha 40 perc van még hátra, akkor hány órakor fogja befejezni.

-A céhes chathez is lehet hangot hozzárendelni, hogy jelezze, ha valaki hozzá(d) szólt

-A céh oldalán a fórum felirat (amire kattintva a céhes honlapra juthatsz) korábban a chat fölött volt, most átkerült a jobb felső sarokba.

-Kijavítottak több chat-es hibát: azt ígérik, hogy jobban fog működni.

-Új színek a céhes névsorban: más színek jelzik a támadásban és védekezésben résztvevőket (így könnyebb áttekinteni, hogy ki milyen csatában vesz/vagy nem vesz részt).

-Megjelent egy új kezecske ikon a karakterlapon (az italok mellett), amire kattintva közvetlen a karakterlapjáról meg tudod hívni az illetőt a céhedbe.

-A dicsőség csarnokában is lehet lapozni, éppúgy, mint a céhes karakterek között (tehát egy adott karakter lapján a képének a felső sarkaiban található nyilakkal a csarnokban (lefele vagy felfele) következő karakterre tudsz átlapozni)
5.
-Karakter elnevezése
Többé nem lehet olyan karakternevet választani, ami csak számokból áll (ezt azért használták egyesek, mert így nem lehetett rájuk keresni a dicsőség csarnokában, ugyanis ha számot írtál a kereső-mezőbe, akkor azt helyezésként értelmezte és nem névként)


6.
-Eventek
Angol és német fórumokban azt olvastam, hogy ezentúl minden 4-5. hétvége különleges hétvége lesz, amikor is szombat-vasárnap mindig valami különleges eseményt találnak ki felpezsdítendő a játékot. Például a most következő hétvége arany-hétvége lesz: szombat-vasárnap a kocsmai küldetésekben és a városőrnél 5x annyi aranyat fizetnek mindenre, mint máskor. Arról nem találtam semmit, hogy nálunk is lesznek-e ilyenek, de eddig mindig voltak hasonló akciók itthon is, tehát jó eséllyel igen.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni!
 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 26565
Hónap: 892
Nap: 18